Avfallsanläggningar, för tippande företag

 

BIG BAG’s Avfallsanläggningar– Öppna för företag

Åkare med tillstånd att transportera avfall är välkomna till våra tippar. Privatpersoner kan ej lämna avfall p.g.a. att anläggningarna är anpassade för lastfordon.

Snösätra Avfallsanläggning

Öppettider: mån-fre 06:00-17:00
Adress:  Snösätragränd, Bandhagen
Kontakt:
08-30 21 00

Älvsjö Avfallsanläggning

Öppettider: mån-fre 06:00-17:00
Adress: Konsumentvägen 13, Älvsjö
Kontakt: 08-302100

Tillåtet avfall vid respektive återvinningsanläggning

Fraktion / Anläggning Kr/ton Snösätra Älvsjö
Blandat avfall 1470 Ja Ja
Deponi 1675 Nej Nej
Brännbart 840 Ja Ja
Trä 430 Ja Ja
Blandat avfall i Storsäckar 1470 Ja  Nej
Elskrot Dagspris  Nej Ja
Metallskrot Dagspris Ja Ja

 

Antingen är vår avfallsanläggning öppen, eller så öppnar vi för din skull

Sveriges närmaste soptippar
Välkommen till Stockholms närmaste återvinningsanläggningar

 

Generösa öppettider

På BIG BAG's återvinningsanläggningar har vi öppet från sex på morgonen. Jobbar du med tidspressat projekt?  Vi kan hålla öppet dygnet runt för din skull. Fast du måste höra av dig i god tid så klart, så att vi kan planera för bemanning.

Centrala lägen

Varför åka flera mil med avfall du kan lämna i ditt närområde? BIG BAG's tippar och avfallsanläggningar är centralt belägna runt Stockholm, i Älvsjö och Snösätra

Enkelt och kostnadseffektivt

Har du tillfälliga behov av att tippa sopor ska du märka att anläggningarnas priser är konkurrenskraftiga. Tillsammans med kortare transporter, hoppas vi att du kommer att tjäna en rejäl hacka på att besöka BIG BAG's tippar. Lämnar du avfall eller fyllningsmassor regelbundet vill vi gärna skapa förutsättningar för en långvarig relation med gemensam lönsamhet. BIG BAG erbjuder avtal som speglar frekvens och volym. Självfallet gäller vår överenskommelse vid samtliga anläggningar.

Statistik och Slutmottagare

Från våra tippar går avfallet till sorteringsanläggningar. Stora volymer levereras till värmekraftverken. Elskrot demonteras vid BIG BAG's egen anläggning för Elektronikåtervinning osv. Vi lämnar avfallsstatistik på begäran till alla avtalskunder och används litteranummer kan statistik lämnas på projektnivå.