gräsmatta

Köp Anläggningsjord online med hemleverans – Big Bag

Anläggningsjord är ett stabilt jord som består av torv, kompostmaterial, sand och lera, NPK fullgödselmedel och kalkstensmjöl. Mullhalten är 3-7 % och pH-värdet 6-7. Den används bland annat som det översta lagret vid anläggning av gräsmatta där tjockleken rekommenderas vara mellan 5-10 cm.

Allt material vi erbjuder levereras endast inom Stockholms län. Leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar från nästkommande arbetsdag efter beställning. Leveranser sker på vardagar mellan måndagar – torsdagar. Vi levererar inte under fredagar.

Materialet levereras i vår Large storsäck med cirka 1 m³ material. Dessa blir utkörda med en kranbil som har kapacitet att lyfta storsäcken med materialet cirka 5 meter. En bra lösning ifall ni till exempel behöver materialet lyft över en häck eller placerad på en specifik plats.

Tänk på att alltid följa byggbeskrivningens rekommendationer, eller kontakta en specialist som är insatt i ditt projekt.
BIG BAG levererar jord, sten och krossprodukter i de flesta efterfrågade kvaliteter, men rådger inte materialval eller tillvägagångssätt. Det är ingen ångerrätt vid köp av material så var noga med att det är rätt produkt innan ni går genom med köpet.

Beställ Anläggningsjord enkelt och snabbt här