Köp Makadam online med hemleverans – Big Bag

Köp Makadam online med hemleverans – Big Bag Makadam är ett stenmaterial som används ofta till dränering, garageplaner och gångar, men även till asfalts- och betongtillverkning. Den ojämna kornformningen ger en bra stabilitet då materialet lätt låser fast i varandra. Den grova storleken gör också att materialet inte suger åt sig vatten i särskilt hög grad, vilket gör att den inte påverkas av frost.

Hos oss kan ni välja mellan och beställa två olika storlekar av Makadam: 8-16 samt 16-22. De båda storlekarna använda på samma sätt. Den är ända skillnaden är att den större varianten (16-22) kan vara svårare att skyffla manuellt.

Det går att få materialet levererat i antingen säck eller på flak.

Vid leverans i vår Large storsäck får man cirka 1 m³ material per säck. Dessa blir utkörda med en kranbil som har kapacitet att lyfta storsäcken med materialet cirka 5 meter. En bra lösning ifall ni till exempel behöver materialet lyft över en häck eller placerad på en specifik plats.

Vid leverans på flak så kan man beställa mellan 6 ton – 10 ton material. Materialet blir sedan levererat till specificerad plats där vi antingen tippar materialet direkt eller låter den ligga kvar i en container som vi placerar ut. Obs, om ni väljer att ha materialet kvar i en container så tillkommer det en hemtagningsavgift + hyravgift per dygn den står på plats.

Allt material vi erbjuder levereras endast inom Stockholms län. Leveranstid för material i säck är tidigast 3 - 4 arbetsdagar från nästkommande arbetsdag efter beställning. Leveranser sker på vardagar mellan måndagar – torsdagar. Vi levererar inte material i säck på fredagar.

För material i flak kan vi leverera till nästkommande arbetsdag från måndag – fredag.

 Tänk på att alltid följa byggbeskrivningens rekommendationer, eller kontakta en specialist som är insatt i ditt projekt. BIG BAG levererar jord, sten och krossprodukter i de flesta efterfrågade kvaliteter, men rådger inte materialval eller tillvägagångssätt. Det är ingen ångerrätt vid köp av material så var noga med att det är rätt produkt innan ni går genom med köpet.

Beställ Anläggningsjord enkelt och snabbt i säck här eller på flak här