Köp Planteringsjord online med hemleverans – Big Bag

Planteringsjord är en trädgårdsjord avsedd för planteringar, rabatter och trädgårdsland. Jorden garanterar bästa möjliga start för växten. Mullhalten är 5-8 % och pH-värdet är 6-7, den är dessutom ofta gödslad och kalkad med kalkstensmjöl.

Viktigt att tänka på:

  • Denna jord har inte samma struktur och höga innehåll av torv som förpackad planteringsjord
  • Busk- och trädplaneteringar kan med fördel täckas med ogräsduk och/eller täckbark.

Det går att få materialet levererat i antingen säck eller på flak.

Vid leverans i vår Large storsäck får man cirka 1 m³ material per säck. Dessa blir utkörda med en kranbil som har kapacitet att lyfta storsäcken med materialet cirka 5 meter. En bra lösning ifall ni till exempel behöver materialet lyft över en häck eller placerad på en specifik plats.

Vid leverans på flak så kan man beställa mellan 6 ton – 10 ton material. Materialet blir sedan levererat till specificerad plats där vi antingen tippar materialet direkt eller låter den ligga kvar i en container som vi placerar ut. Obs, om ni väljer att ha materialet kvar i en container så tillkommer det en hemtagningsavgift + hyravgift per dygn den står på plats.

Allt material vi erbjuder levereras endast inom Stockholms län. Leveranstid för material i säck är tidigast 3 - 4 arbetsdagar från nästkommande arbetsdag efter beställning. Leveranser sker på vardagar mellan måndagar – torsdagar. Vi levererar inte material i säck på fredagar.

För material i flak kan vi leverera till nästkommande arbetsdag från måndag – fredag.

Tänk på att alltid följa byggbeskrivningens rekommendationer, eller kontakta en specialist som är insatt i ditt projekt. BIG BAG levererar jord, sten och krossprodukter i de flesta efterfrågade kvaliteter, men rådger inte materialval eller tillvägagångssätt. Det är ingen ångerrätt vid köp av material så var noga med att det är rätt produkt innan ni går genom med köpet.

Beställ Anläggningsjord enkelt och snabbt i säck här eller på flak här