Köp Planteringsjord online med hemleverans – Big Bag

Planteringsjord är en trädgårdsjord avsedd för planteringar, rabatter och trädgårdsland. Jorden garanterar bästa möjliga start för växten. Mullhalten är 5-8 % och pH-värdet är 6-7, den är dessutom ofta gödslad och kalkad med kalkstensmjöl.

Viktigt att tänka på:

  • Denna jord har inte samma struktur och höga innehåll av torv som förpackad planteringsjord
  • Busk- och trädplaneteringar kan med fördel täckas med ogräsduk och/eller täckbark.

Allt material vi erbjuder levereras endast inom Stockholms län. Leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar från nästkommande arbetsdag efter beställning. Leveranser sker på vardagar mellan måndagar – torsdagar. Vi levererar inte under fredagar.

Materialet levereras i vår Large storsäck med cirka 1 m³ material. Dessa blir utkörda med en kranbil som har kapacitet att lyfta storsäcken med materialet cirka 5 meter. En bra lösning ifall ni till exempel behöver materialet lyft över en häck eller placerad på en specifik plats.

Tänk på att alltid följa byggbeskrivningens rekommendationer, eller kontakta en specialist som är insatt i ditt projekt. BIG BAG levererar jord, sten och krossprodukter i de flesta efterfrågade kvaliteter, men rådger inte materialval eller tillvägagångssätt. Det är ingen ångerrätt vid köp av material så var noga med att det är rätt produkt innan ni går genom med köpet.

Beställ enkelt och snabbt här