Köp Putssand eller Sandlådesand online med hemleverans – Big Bag

Sandlådesand är bakbar och passar därför utmärkt till sandlådor för barnen att leka i. Materialet används även till putsning av betongytor och murning av fasader. Obs. Söker du sand för gungor och lekplatser så rekommenderas istället att ni väljer gungsand. Detta är eftersom gungsand inte packar då finmaterialet är borttvättat. För beställning av gungsand behöver ni ringa oss på 08 30 21 00.

Allt material vi erbjuder levereras endast inom Stockholms län. Leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar från nästkommande arbetsdag efter beställning. Leveranser sker på vardagar mellan måndagar – torsdagar. Vi levererar inte under fredagar.

Materialet levereras i vår Large storsäck med cirka 1 m³ material. Dessa blir utkörda med en kranbil som har kapacitet att lyfta storsäcken med materialet cirka 5 meter. En bra lösning ifall ni till exempel behöver materialet lyft över en häck eller placerad på en specifik plats.

Tänk på att alltid följa byggbeskrivningens rekommendationer, eller kontakta en specialist som är insatt i ditt projekt.
BIG BAG levererar jord, sten och krossprodukter i de flesta efterfrågade kvaliteter, men rådger inte materialval eller tillvägagångssätt. Det är ingen ångerrätt vid köp av material så var noga med att det är rätt produkt innan ni går genom med köpet.

Beställ enkelt och snabbt här