Cookies, upphovsrätt och såna grejer.

Kakor,  Cookies

Vi använder kakor på denna webbplats för att  kunna säkerställa att du loggat in på webbplatsen och för att du därigenom skall slippa logga in på varje ny sida du besöker. Vi använder dem även för att kunna räkna antalet användare och trafik . Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den. De innehåller inte någon information som kan knytas till dig som fysisk person.

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.

Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar.

För mer information om kakor, läs på Kommunikationsmyndighetens hemsida

Webbläsare

För att kunna utnyttja webbplatsens alla funktioner rekommenderar vi att du laddar ned den senaste versionen av din webbläsare. BIG BAGs webbplats är optimerad för att fungera i Firefox, Internet Explorer och Safari.

Upphovsrätt

Innehållet på bigbag.se är upphovsrättsskyddat, såvida inget annat särskilt anges. Det innebär att upphovsrättslagen gäller. Den omfattar alla typer av texter, artiklar, teckningar, bilder, grafik mm.

Får jag bjuda på en kaka?