Höstkampanj 2023

Under hösten kan du spara pengar med vår kampanj för bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar!

Under hösten erbjuder BIG BAG dig som kund containrar till ett förmånligt fast pris, 7995 kr för en liftdumper på 5-10 kubik, alternativt 10995 kr för en lastväxlare på 20-30 kubik (LVX 30 m3 med lock ingår ej i kampanjen).

I priset ingår 7 dagars hyra (inklusive leveransdagar), hemtag och blandat avfall. Vill du behålla containern längre tillkommer en dygnshyra (163 kr/dygn för 5-10 kubiks-container och 188 kr/dygn för 20-30 kubiks-container) fr.o.m. dag 8.

Alla ovanstående priser är inklusive moms. Eventuell zontillägg kan tillkomma, kontakta kundservice för exakta prisuppgifter.

Ring oss på nr 0770-250 750 eller maila till info@bigbag.se och uppge ”Kampanj höststädning 2023”!

Kampanjen varar under september, oktober och november månad, och gäller bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Först till kvarn gäller då antalet containrar är begränsade.

Observera att inga typer av farligt avfall får förekomma i containrarna! Se vår sorteringsguide och villkor under sidan “dokument”.

BIG BAG har de flesta på marknaden förekommande containrar och fordon för att kunna utföra alla typer av jobb. Klicka på menyfliken ”Produkter/tjänster” i huvudmenyn för att läsa mer om våra produkter och tjänster.