Kampanj

Ny sms-tjänst från BIG BAG. BIG BAG har lanserat en helt ny tjänst för att du som kund ska ha kontroll över dina beställningar.

 

I vår nya SMS-tjänst kommer vi att kunna informera dig om

1. när vi är på väg 
2. när beställningen är utförd 

I sms:et finns också en länk till en lista över dina beställningar som levereras för dagen. Du kommer att ha full koll, varje dag.

Hur kommer det att fungera?

De dagar du har bokat oss kommer du att få ett SMS som påminner om dagens beställningar. Detaljerad information hittar du sedan via en länk i meddelandet. Länken tar dig till en säker sida. Har du hand om fler än ett arbetsställe, grupperas dina beställningar så att du enkelt får en bra överblick per plats. 

SMS ”Nu är vi på väg” 

Strax innan vår bil anländer skickar vi ett SMS till den person som ni angett som kontaktperson på plats. Då får ni möjlighet att förbereda er så att vår chaufför enkelt kan utföra er beställning. 

SMS “Beställning utförd” 

Nästa SMS som skickas går till beställaren för att du ska veta att beställningen är utförd. I meddelandet finns också en länk till din översikt över alla dagens beställningar. Alla beställningar visar alltid senaste status, så att du enkelt kan se hur vi ligger till när du vill. 


  • Du som är kontaktperson på plats får ett SMS som förvarnar om att BIG BAG-bilen är på väg. 
  • Du som är beställare får ett SMS när en beställning är utförd. Du kan komma åt listan över dagens bokningar via länken i meddelandet. Där ser du också status för varje beställning.

Gör din beställning på:

Företag https://bigbag.se/foretag/bestall/
Privat https://bigbag.se/privat/bestall/

Vi ses när du fått ditt första SMS!