Priser

Nedan ser du hur du hittar priserna för våra produkter/tjänster.

Priser för Säckhämtning

Gå till beställningssidan och klicka på fliken Säckhämtning. Fyll i antal säckar du har för respektive fraktion och gå vidare till nästa steg. För att se totalpriset på din beställning, gör dina val och gå vidare med beställningen, så visas slutpriset i sammanställningen innan du bekräftar ordern. Alla priser är inklusive moms. Observera att zontillägg kan tillkomma beroende på din hämt-adress, gå alltid till sista steget i beställningen för att se sammanställning och totalpris för din order.

Priser för Containerbeställning

Gå till beställningssidan och klicka på fliken Containrar. Välj fraktion för den container du vill se priset på. Alla priser är inklusive moms. För att se totalpriset på din beställning, gör dina val och gå vidare med beställningen, så visas ditt slutpris i sammanställningen innan du bekräftar ordern.
Observera att containrar endast tillhandahålls i Stockholmsområdet och i Mälardalen.

Priser för Materialleverans

Gå till beställningssidan och klicka på fliken Materialleverans. Välj lastbärare för det material du vill se priset på. Alla priser är inklusive moms. För att se totalpriset på din beställning, gör dina val och gå vidare med beställningen, så visas ditt slutpris i sammanställningen innan du bekräftar ordern.
Observera att containrar endast tillhandahålls i Stockholmsområdet och i Mälardalen.