QR-sida

På den här sidan har vi sammanställt hur BIG BAG fungerar och vilka produkter och tjänster vi erbjuder.

Välkommen till vår QR-sida, vad kul att du hittat hit! Vi förmodar att du skannat en QR-kod på något av våra många säckställ i butik, eller kanske i någon av våra informationsbroschyrer, för att få lite mer information om oss och vad vi kan erbjuda. Då har du kommit helt rätt.
 

Kort om oss

BIG BAG – från liten aktör till komplett avfallsentreprenör med fokus på återvinning, effektivitet och hållbarhet. Trots namnet är BIG BAG mer än bara säckar. Med containrar, kärl, materialleverans, sugbilstjänster, höghöjdslyft och produkter för hantering av farligt avfall, täcker vi in hela spektrat inom avfallshantering och återvinning. Välkommen att bli kund hos BIG BAG!
 

Vårt erbjudande

BIG BAG erbjuder produkter och tjänster inom avfallshantering både för företag och privatpersoner. Nedan ser du en tabell med vilka tjänster och produkter vi kan erbjuda dig som företagskund respektive dig som privatkund.
 

 PRODUKTER/TJÄNSTER

FÖRETAGSKUNDER

PRIVATKUNDER 

BIG BAG-SÄCKAR

Dina fyllda BIG BAG-säckar kan du beställa bort här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750. Köpa BIG BAG-säckar gör du hos någon av våra många återförsäljare. BIG BAG-säckar finns hos de flesta välsorterade byggvarhus. Som företag kan du även beställa ut tomma BIG BAG-säckar direkt här på hemsidan. Dina fyllda BIG BAG-säckar kan du beställa bort här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750. Köpa BIG BAG säckar gör du hos någon av våra många återförsäljare. BIG BAG-säckar finns hos de flesta välsorterade byggvarhus.

CONTAINRAR

För företag erbjuder vi containrar i 9 olika storlekar, både stängda och öppna. Containrar bokar du enkelt här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750. För privatkunder erbjuder vi containrar i 7 olika storlekar, både stängda och öppna. Containrar bokar du enkelt här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750.

KÄRL

Vårt rullkärl rymmer 660 liter och är ett komplement till våra BIG BAGs och containrar. Du beställer det här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750.

MATERIALLEVERANS

BIG BAG levererar material (jord, kross, grus etc) i såväl BIG BAGs som containrar. Bestäm själv om du vill ha materialet tippat på plats eller att vi ställer av containern och sedan hämtar den. Beställ här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750. BIG BAG levererar material (jord, kross, grus etc) i såväl BIG BAGs som containrar. Bestäm själv om du vill ha materialet tippat på plats eller att vi ställer av containern och sedan hämtar den. Beställ här på hemsidan eller genom att ringa 0770–250 750

FARLIGT AVFALL

BIG BAG erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att hantera det farliga avfall som uppstår på din arbetsplats. Läs mer här och/eller kontakta oss på 0770–250 750.

SUGBILSTJÄNSTER

BIG BAG kan erbjuda vakuumsugning, materialblåsning, industri-och asbestsanering, högtrycksspolning, våtsug m.m. Läs mer här och/eller kontakta oss på 0770–250 750.

HÖGHÖJDSLYFT

BIG BAG’s standardbilar når upp till 12 meters höjd. Men vi kan även erbjuda högre lyft med höghöjdsbilar eller mobilkranar. Ring oss på 0770–250 750 för mer information.

BYGGETABLERING

Med våra byggetableringstjänster kan vi erbjuda en helomfattande lösning för all avfallshantering på din byggplats. Ring oss på 0770–250 750 för mer information.

UTBILDNINGAR

Vi erbjuder gratis sorteringsutbildningar för dig och din personal, på plats hos ditt företag eller i vårt showroom- och utbildningscenter i Stockholm. Boka här eller ring 0770–250 750 för mer information.

 

Sorteringsguide

För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram en sorteringsguide som visar hur du ska sortera ditt avfall på bästa sätt. Klicka här för att se sorteringsguiden.
 

Så fungerar BIG BAG

Här kan du läsa mer om hur det går till att beställa produkter och tjänster från BIG BAG: Klicka här för att läsa mer! Nedan kan du se en illustration på processen från beställning till återvinning. Högerklicka på bilden och välj visa i ny flik/nytt fönster för att se den i större format.